Bestellen alleen mogelijk via onderstaand formulier 

Op onze sluitingsdagen (maandag en dinsdag) worden geen bestellingen verwerkt. 

 

Let op:  N.a.v. je bestelling sturen we (normaliter binnen 24 uur) een bevestiging, nota en betalingsgegevens.  Na ontvangst van je betaling versturen we je bestelling zsm.

Betaal dus NIET voordat je een rekening hebt ontvangen!

BELANGRIJK!  Is hieronder het e-mail adres correct ingevuld? Die hebben we nodig om uw bestelling te verwerken! Alle prijzen zijn onder voorbehoud van door de leverancier door te voeren prijsstijgen. 

 


Formulier: Bestelling


IETS VRAGEN? Natuurlijk kun je van te voren even bellen (0597-647938) om iets te vragen of te informeren naar de beschikbaarheid. We staan je uiteraard graag en uitgebreid te woord, maar om misverstanden en/of vergissingen zoveel mogelijk te voorkomen, nemen we alleen bestellingen in behandeling die per bovenstaand bestelformulier binnen komen.

VERZENDKOSTEN. De verzendkosten voor de kleine Louët-onderdelen staan op de betreffende pagina vermeld. Bestel je meerdere onderdelen/artikelen, wacht dan met betalen op onze bevestiging van de bestelling. Wij zoeken altijd de voordeligste (goedkoopste) gecombineerde verzending voor je uit. 

TARIEVEN. Voor brievenbuspost rekenen we de standaad TNT tarieven met een minimumbedrag van €2,00. Alle binnenlandse PAKKETZENDINGEN (tot 30kg, met Track & Trace) worden verzorgd door DPD of NLPost. Kosten (afhankelijk van maten en gewicht): vanaf €7,50.


Betalingen binnenland    

 • Rabobank 150362390  t.n.v. Low Lands Legacy  Nieuwe Pekela
 • IBAN: NL53RABO0150362390
 • Binnen Nederland werken we NIET met Paypal.
 •  

Betalingen vanuit het buitenland

 • Bankoverschrijving:   IBAN: NL53RABO0150362390  
 • PayPal:  als je wilt je betalen met PayPal dan wordt er 4% van het totaalbedrag extra berekend i.v.m. de kosten die het gebruik van Paypal voor ons met zich meebrengen. 
   
   

Levertijd

 • Na ontvangst bericht van betaling verzenden we (indien op voorraad) normaliter binnen 3 werkdagen.
   

LET OP!!  Komt een pakket beschadigd aan?  Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail met: 

 1. een omschrijving van de beschadiging
 2. het pakketnummer (staat op het label)
 3. enkele foto's waarop de beschadiging van het artikel duidelijk zichtbaar is
 4. een foto van de buitenzijde van de verpakking
 5. een foto van het artikel nog in de (open) verpakking
 6. een foto van het pakketlabel / de pakketlabels

 

Hoewel al onze pakketten verzekerd worden verstuurd, zijn deze gegevens noodzakelijk om bij de vervoerder (DPD of PostNL) een schadeclaim te kunnen indienen. Zonder deze gegevens wordt een claim door de vervoerder niet in behandeling genomen.


 

naar begin van deze pagina

 

 


Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK