Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

ac leeuwis - 2019-12-15 10:13:09

Dag beide,
ik wil ullie heel erg bedanken voor het organsieren van de midwinterwol dagen. ook dit jaar was het weer een feest om dit te bezoeken. Dank! Groet, Alie Leeuwis zeerijp

Niki Bennett - 2019-11-11 21:21:17

Hi to both of you
I saw you for the first time at Bakewell Wool Gathering and my daughter admired your sheep pins on your hat, I myself purchased a bag of mixed colours wool and absolutely love it, do you sell them on your site here?
Niki x Grin

Ted - 2019-06-17 15:46:19

Goedemiddag allen,
Vroeger zongen wij "Daar was een wuf dat spon" (inderdaad "dat spon", nu lees je overall "die spon" maar wij zongen "dat spon") en na 2x zingen kwam "daar zat geen torteltje aan".
Wie o wie kan me vertellen wat dat torteltje toch is?
Alvast bedankt.

Anneke van den Berg - 2018-01-29 15:11:38

Ik las net jullie bericht.
Alle sterkte gewenst en wat rust is jullie van harte gegund.
Anneke

Margreet Helle - woensdag 4 oktober 2017

Ik ben van plan om weer te gaan spinnen en heb in een vlaag van verstandsverbijstering en afspraak is afspraak een spinnewiel gekocht, wat ik niet aan de praat krijg. En dat is voor een lerares textiele werkvormen (30 jaar geleden) toch bepaald pijnlijk. Kunt u een keer naar mijn spinnewiel kijken of ik echt een kat in de zak heb gekocht?

cobi.fijnvandraat@gmail.com - woensdag 19 juli 2017

Beste Hans & Gerrie,
Tot mijn grote plezier mocht ik op de Weversmarkt in Hoorn (19-07-2017) plaats nemen achter het spinnewiel Fantasia en heb voor het eerst gewerkt aan een "dubbeltraps" spinnewiel. Ik vond het geweldig en ben verkocht. Zodra wij in de gelegenheid zijn komen we jullie kant op om wol en wielen te bekijken en tot een keuze te komen.
Dank.
Met vriendelijke groeten,
Cobi Fijnvandraat.

Anneke van den Berg - 2017-03-22 12:33:26

Geweldig , die Classic Carder met 48 en 72 ppi. De eerste resultaten liggen er; in vergelijk met vroeger mooier van uiterlijk en zachter van grip. Ik gebruik ook een kleinere poelie op mijn Kromski wiel. Dat kan nu gemakkelijk. Grin Grin

Diana - 2017-02-13 20:34:49

Wil even doorgeven dat ik het remstokje heb ontvangen.

Bedankt voor het snel posten

( - :

mvg

Diana Grin Grin Grin

Hans - 2017-01-24 13:36:32

Zaterdag 14 januari op stap gegaan naar het "hoge noorden"! Hier kregen we een warm en heel gastvrij onthaal door Hans en Gerrie. Met geduld en heel veel kennis van zaken ons de ins en outs van hun kaardemolens en spinnewielen laten zien.
Uiteindelijk een mooie Jumbo wide Classic Carder besteld. We komen zeker nog eens terug om een spinnewiel uit te zoeken. Nu afwachten tot de kaardemolen geleverd wordt en dan snel aan de slagGrin
Super bedankt en hartelijke groet,
Hans en Silvia

Marian - 2017-01-19 19:15:57

Vandaag Low lands legacy bezocht en een nieuw spinnewiel gekocht :) wat een heerlijke winkel hebben ze daar (een wol paradijsje) en
wat een geweldig lieve aardige mensen ze hebben alle tijd om je te helpen om het juiste spinnewiel uit te zoeken met hun kennis en ervaring. Een warm onthaal kregen we letterlijk door het heerlijke haardvuur en een lekker bakje koffie. Grin

Agathewijngaards - 2016-12-18 09:33:05

Dank voor de prachtige Midwinterwol manifestatie. Vraagje: is het mogelijk om het weer samen te laten vallen met de Zweedse markt in Groningen. Wij kwamen van ver met een aantal vriendinnen en dan loont het nog meer de moeite. Vriendelijke groet

Marjolein - 2016-09-08 04:31:41

Goedemiddag,
Ik heb de Classic Carder kaardmolen gisteren ontvangen. Volkomen onbeschadigd aangekomen. Gebruik: super! Je bent nog een verkoopargument vergeten, hij is geruisloos, vergeleken met de Louet kaardmolen. Vindt echtgenoot geweldig, en ik ook uiteraard. Loopt licht, op de Louet 4 keer erdoor, nu maar 1 keer erdoor. Heb de indruk dat de wol mooier blijft omdat de tandjes niet in elkaar grijpen. Tussen de twee rollen is nog ietsiepietsie ruimte. Invoeren gaat ook veel makkelijker. Kortom, zeeer tevreden klant.

Groeten, Marjolijn

D. Paarhuis - 2016-09-03 21:32:39

Hallo Hans en Gerrie.
Wij willen jullie bedanken voor alles, ja ,...wat is alles: ....voor het warme welkom....de heerlijke koffie..de vreselijke goede uitleg,...jullie zijn open en eerlijk,...helemaal niet opdringerig....we voelden ons echt lekker thuis...en dan vertrek ik niet alleen met een kaardmolen?? ha ha maar ook nog met een prachtig spinnewiel....hoe leuk is dat ...??? alles in ons lelijke eendje gepropt en lekker terug naar huis gereden....en direct alles uitgepakt en aan de slag..prachtig..
nogmaals bedankt!!!! o,ja en wie interesse heeft in een prachtige kaardmolen of een prachtig spinnewiel...ga gewoon naar Hans en Gerrie toe !!!

Conny van Meir - maandag 4 april 2016

Hallo Hans en Gerrie,

Op de Knit en Knot beurs in Tilburg hebben wij de Bogway meegenomen voor verkoop in ons viltatelier.
Ik wilde jullie laten weten dat onze dames zeeeeer enthousiast gekocht hebben !
Leuk toch ?

Groet Conny Grin

Hilde Knijn - 2016-04-01 15:05:49

Snaar en trapperverbinding zijn aangekomen en Het spinnewiel werkt weer. Hartelijk dank voor de snelle levering

Gerda Joosten - 2016-03-11 14:30:52

Hallo Gerrie en Hans,

Ook nog even via jullie gastenboek. Wij zijn heel blij met het Kromski Polonaise spinnewiel, het is echt een Beauty. En daarnaast nog hartelijk dank voor jullie deskundig advies. Ik kom graag nog eens terug.

Hartelijke groet,
Gerda Joosten
Gerda Joosten

Evelien - 2016-02-05 14:04:07

Ik heb de Kromski Minstrel in mahonie gekocht, en vorige week toegekregen. Het is mijn eerste ervaring op een spinnewiel en voelt heerlijk aan! Zonet kreeg ik deel 2 van de bestelling toe; een niddy noddy en extra spoelen. Net op tijd, want ik heb reeds genoeg gesponnen om wol op te bollen! Hans & Gerrie zijn supervriendelijk en antwoorden goed op alle vragen via email, wat ik bij 2 andere verdelers miste (en waarom ik uiteindelijk naar hier gekomen ben). Jammer genoeg was het te ver om eens langs te komen.

Margreet - 2016-01-31 11:10:09

Ik ben blij, dat ik in 2014 bij jullie heb leren spinnen en dat ik mezelf een goed, nieuw Kromski-wiel heb gegund. Goud waard!

Jaccoline - 2015-12-26 19:08:38

Inmiddels een week de Kromski Sonata in huis...! Ik had nog geen enkele spinervaring, maar het gaat al redelijk en ik ben erg tevreden over dit soort spinnewiel. Vandaag begonnen met het verwerken van mijn eerste 75 meter gesponnen wol: een col aan het haken (en natuurlijk erg trots op mezelf! ;-) ) De Sonata is overigens ook een juweeltje om te zien, dus heeft inmiddels een mooi plekje in huis veroverd. Kortom: ik ben een blije klant! Veel succes verder met jullie onderneming!

Christine - 2015-12-13 14:46:52

Gister bij de winterwol een kromski fantasia gekocht. Een avondje knutselen om hem in elkaar te zetten. Wat met de bijgeleverde instructie een eitje was. En hij loopt als een zonnetje. Super blij mee! Grin Grin

Liesbeth Veldkamp - 2015-11-17 21:26:29

Beste Hans en Gerrie,
ik wil jullie even laten weten dat ik zo blij ben met mijn Kromski Sonata, die ik afgelopen weekend bij jullie gekocht hebt! Hij spint als een tierelier. Heel erg bedankt voor jullie goede service, de tijd die jullie voor ons namen en het eerlijke advies. Ik beveel jullie bij iedereen aan!

Evelien Janssens - zaterdag 24 oktober 2015

Beste,

Mag ik jullie complimenteren met uw verzorgde en inhoudelijk interessante website.

Evelien,
Eindhoven

274) Hannah - 2015-07-26 20:20:05

I bought a bogway spinner at fibre-east yesterday. It's wonderful! I've already finished spinning the wool it came with and I'm looking for a little help on how to ply the yarn now. I've never made enough to bother with on a drop spindle!

Thank you for a fantastic gadget that I know my kids and I are going to get a lot of use and pleasure out of using.

273) Veronique Degreef - 2015-06-16 21:04:11

Beste Hans en Gerrie,

Hartelijk dank voor die gerivseerde Ashford Elizabeth. Heb het pas vandaag in elkaar kunnen samenstellen. Wat een prachtig ding! Hoewel mijn man geen voorstander is van dit soort model, vind hij deze toch wel heel mooi.
Neen, hij spint niet. Heeft er zogenaamd geen geduld voor, maar beslist wel graag mee over het model. Begrijp nou zoiets!
Om terug te komen op het wieltje, ik heb het uitgetest. Het snort zalig, alleen moet ik nog mijn draai vinden, want tot op heden heb ik alleen op Irish tension wieltjes gesponnen.
Nu, lang zal dat niet duren voor ik deze techniek onder de knie heb.

groetjes en nogmaals van harte dank!

Veronique Grin Grin Grin

272) Elvira Waij - 2015-06-13 09:31:23

Die vraagtekens moesten natuurlijk een smiley zijn... Grin

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK