Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

71) Annelies - 2011-01-02 16:00:34

Beste Hans en Gerrie,

Ben zo in mijn nopjes met de Louët S40 Hatbox... Hij heeft al veel bekijks gehad en ik ben blij dat ik jullie site en service van harte bij iedereen kan aanbevelen. Het is geweldig dat er mensen zijn die gebruikte spinnewielen e.d. met zoveel liefde en aandacht een tweede leven gunnen!
Een mooi 2011 gewenst waarin het jullie op alle fronten voor de wind zal gaan en graag nog eens tot ziens.
Hartelijke groeten,
Annelies Grin

70) Rita - donderdag 23 december 2010

Leuke Midwintermarkt. Ik heb een paar weefschuitjes gekocht. Ik prijs jullie internetwinkel altijd aan op ons Spin &Verf forum.
Groetjes RitGrin

69) Ulli - 2010-12-22 20:44:45

Liebe Gerrie, lieber Hans!

Das Louet-Spinnrad spinnt ganz wunderbar, ich bin sehr froh, dass ich auf Euch gehört habe und dieses genommen habe.

Noch einmal herzlichen Dank für die besonders nette Aufnahme bei unserem Besuch (trotz Verspätung), und den leckeren Tee.

Wir kommen bestimmt wieder!

Herzliche Grüße, Ull

68) Ingrid - 2010-12-22 13:57:08

Beste Hans en Gerrie,
Hartelijk dank voor de snelle verzending van de weefschuitjes. Ze zijn in prima conditie aangekomen en zien er uitstekend uit. Succes met jullie bedrijf.
MGrin Groetjes, Ingrid

67) Maria - 2010-12-20 07:44:21

Hallo Hans und Gerrie,
Herzlichen Dank für das Spulrad. Bin sehr zufrieden damit.
Im frühjahr werde ich euch besuchen kommen, mir fehlt noch so einiges Zubehör

Grüßlis Maria

66) Jacquelien - zaterdag 18 december 2010

Was gisteren op de midwinterwol, complimenten voor het initiatief
van jullie, vond het geslaagd en voor herhaling vatbaar!
Sluit me aan bij Saartje, een Midzomerwol en dan ook lekker buiten!
Jacquelien

Enne...  hoeveel lapjes voor t goede doel?

65) Saartje - zaterdag 18 december 2010

Ik ben gisteren op Midwinterwol geweest en ik wilde jullie laten weten dat ik het een erg geslaagde markt vond. Hoewel het niet groot was, had ik toch te weinig tijd om alles goed te bekijken. Volgende keer zorg ik dat ik er eerder ben. Een iets beter bereikbare locatie zou wat mij betreft een pré zijn, maar ik vond het absoluut de moeite waard. Mijn complimenten!
Saartje
P.S. Ideetje: Midzomerwol? ;)

65) Karin - donderdag 16 december 2010

Hi Guys,
Wat een leuke site hebben jullie. Wist ik niks van. Ik ga jullie linken op de StableSite.
We hadden een heerlijke tijd in Dublin. Souvenirtje voor Hans meegenomen. Stuur ik op. Succes met de MidWinterWol!!! Hoop toch tot gauw weer.
xxx
Karin en Hans uit Boskoop
P.S groetjes aan Henry. mocht je hem sprekenGrin

64) Huberdien Sassen - woensdag 15 december 2010

Heel erg blij met mijn Asford Traditional ! Hij spint geweldig!
En ondanks het feit dat ik ruim een uur te laat was, werd ik toch ontzettend vriendelijk ontvangen en was de koffie lekker warm.....

Met vriendelijke groet,

Huberdien


63) Yoff Kau - woensdag 15 december 2010

Bedankt voor de Bogway en de prachtige turquoise batts. Ik ben nog maar een beginner, maar dol op mijn gadgets en dat spinnewiel dat gaat er ook nog komen hoor. Ik hou contact met jullie. En bedankt voor de snelle toezending enzo.

62) Averecht - dinsdag 14 december 2010

Dank jullie wel voor het prachtige spinnewiel en de antieke kaardeborstels, echt een aanwinst voor onze nieuwe winkel. Mede dankzij het spinnewiel en de schapenvacht heeft onze winkel de huiselijke uitstraling die we beoogden. Kijk voor foto's op onze website www.averecht.eu.

Jolanda Schonk

61) Ina - woensdag 1 december 2010

Hallo Hans und Gerrie,
Vielen Dank für eure tolle Betreuung und Beratung. Das Louet läuft und läuft...es sind schon einige Meter gesponnen. Es war sehr schön euch beide kennen zulernen. Im nächsten Frühjahr werde ich bestimmt wieder vorbei schauen und mir ein zweites Spinnrad zulegen.
Ich wünsche euch eine schöne Weihnachtszeit.
Liebe Grüße aus Bad Zwischenahn
Ina

60) Annelies - 2010-12-01 13:24:06

Beste Gerrie en Hans,

Wat fijn dat de bestelling hier al zo snel aankwam.
Alles tiptop verzorgd en goed ingepakt in bubbeltjesplastik
met een stevige doos er omheen....... Ik kon gelijk met alles aan de slag! Bedankt!!
Grin

59) Kirsten - 2010-11-30 22:10:15

Hans en Gerrie,

Ik ben zo blij als een kind met mijn spinnewiel en ook mijn spinnewiel spint als een zonnetje. Hij ziet er super uit en jullie bieden een briljante service, bedankt voor de bondige tips en uitleg over onderhoud en gebruik. De site is super, bondig en overzichtelijk. Fijn dat ik mijn spinnewiel kon reserveren. Geweldig om kennis met jullie te maken, bedankt voor jullie gastvrijheid! Ik heb HET adres voor spinnewielen gevonden! Kwaliteit en prijs is briljant. Nogmaals bedankt en ik weet zeker tot ziens. Succes!

Groet kirsten

58) Ingrid G. - dinsdag 30 november 2010

Wat ben ik blij met de via jullie website gekochte tweedehands Louet S10! Tot mijn vreugde spint hij geweldig. Het spinnen heeft me intussen helemaal in zijn greep. Het wiel heeft al heel wat uurtjes gedraaid. Ik wens jullie veel succes met jullie bedrijf. Als ik weer eens iets nodig heb weet ik jullie te vinden. Ik heb jullie webadres inmiddels ook alweer met alle plezier doorgegeven.

Nogmaals hartelijk dank voor een mooi wiel en de onverbeterlijke service.

Groetjes van Ingrid

57) Betty - dinsdag 9 november 2010

Ha Gerrie en Hans,
Ik wil gewoon melden dat ik jullie zulke mooie mensen vind. De wijze waarop jullie je presenteren en ervoor gaan, prachtig! Bij 'Pak de draad op' hadden jullie een mooie stand en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast is jullie service legendarisch.
grote weef en spingroet,
Betty Smit, Nieuw BuinenGrin

56) Conny - 2010-11-03 10:57:05

Beste Hans en Gerrie,
Mijn 2e hands S10 ziet er uit alsof hij nieuw is en spint als een zonnetje. De service was prima in orde en ik ben er heel blij mee. Voor wie een spinnewiel zoekt; hier zit je goed!   Grin
Bedankt, Conny

55) Leroy - vrijdag 29 oktober 2010

Hallo Hans en Gerrie.
Hartstikke bedankt dat jullie mijn spinnenwielen wouden repareren.Grin
Ik ben er zo blij mee dat jullie zo snel klaar waren.
gr. Leroy (11 jaar)


54) Juliette Kamps - 2010-10-27 19:07:51

Beste Hans & Gerrie,

Via googlen  jullie website gevonden, ik heb een Louet spinnewiel van mijn pleegmoeder ''geleend'' waarvan het PU verbindingstuk totaal afwezig was, één mailtje gestuurd meteen de volgende dag had ik het essentiele onderdeel in huis en nu zijn er geen excuses meer mogelijk, ik ga spinnen.!
dank jullie voor de super snelle service, fantastisch! Grin
Ik denk dat ik nog wel andere dingen ook bij jullie ga bestellen, fantastische site, heel blij mee jullie gevonden te hebben,

adeus,
Juliette

53) Berti van Waveren - 2010-10-24 08:06:11

Op jullie website zag ik een Ariadne spinnewiel te koop staan met o.a. de vermelding dat er een nieuwe snaar op was gezet. Ik heb zo'n spinnewiel en nadat de snaar echt op was, kon ik met een geimproviseerde snaar wel spinnen, maar toch...  Maar ja, Ariadne, vast niet meer te vinden. Mailtje gestuurd, per omgaande teruggebeld en de volgende dag lag er een nieuwe snaar in de bus (2 want ik had er ook een voor mijn zus besteld). Er werd niet gewacht op de betaling, en ik kreeg nog een mailtje met wat tips als nazorg: -GrinGrin. Het is dat jullie zo ver weg zitten vanuit Leiden, maar anders kwam ik beslist een keer langs. Leuk dat jullie dit doen. Ik heb jullie website ook doorgeven aan de leden van mijn spinkring.

52) Joke Hijwegen - dinsdag 19 oktober 2010

Hallo Hans en Gerrie,

Na mijn spinnewiel nu ook een kaardmolen via jullie gekocht.
Het was fantastisch Hans dat de kaardmolen rechtstreeks naar mijn adres is gestuurd. Het is toch bijna 2 uur rijden naar jullie toe. Bedankt maar weer voor de goede service.
Groet,
Joke HijwegenGrin

51) Val (from England) - zondag 10 oktober 2010

The Louet Victoria Spinning wheel was just as described on this website and the photographs of it were most useful. Payment and shipping arrangements were all carried out quickly and it was only a few days between seeing the spinning wheel and its delivery in England. The wheel was well packed in its carrying bag in a strong box with plenty of bubble-wrapping.I am very pleased with my purchase and would happily buy from Low Lands Legacy again.


50) Gerda Kunnen - 2010-10-09 20:54:01

Hallo,
Na de reparatie van mijn spinnewielen ben ik druk aan het spinnen gegaan. Het wiel met de nieuwe snaar loopt fantastisch. De andere heb ik nog niet uitgeprobeerd in afwachting van de snaar. Wanneer kan ik die verwachten?
De wol van de blauwe texelaar was heerlijk om te verspinnen. Ben nu aan een nieuwe vacht begonnen, ook een texelaar.
Groeten, Gerda Kunnen, Hoenderloo

49) Suzanne - woensdag 6 oktober 2010

Lieve Gerrie en Hans!

 

Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor de geweldige service  en goede zorgen bij de aanschaf van mijn nieuwe Ashford! De eerste klos is al vol gesponnen en ze spint echt heerlijk! Ik ben er echt zo blij mee dat ik jullie website gevonden heb!

Jullie leveren betaalbare spinnewielen van perfecte kwaliteit, garantie en een geweldige service! Er staan nog een aantal spinnewielen op mijn verlanglijstje dus zal ik jullie site nauwlettend in de gaten houden!

 

Groetjes Suzanne


48) Riëtte - 2010-10-02 19:30:34

Hoi Hans en Gerrie,
Wauw, wat een snelle service hanteren jullie. De ene dag vraag je naar een afhaalpin voor de kaardemolen, dezelfde dag krijg je mail en een foto, en de dag erop wordt hij al op de post gedaan! Zelfs zonder dat de betaling binnen is, klasse-service!
Groetjes, Riëtte

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK