Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

269) Jacqueline - 2015-04-30 16:29:36

Dinsdag besteld en vandaag heb ik mijn gereviseerde Louet s40 al binnen! Het loopt als een zonnetje, wat ben ik blij met dit kleintje. Overigens was het wieltje supergoed ingepakt. Heel erg bedankt voor de snelle levering!

268) Geja Stuifzand - 2015-03-28 09:34:51

Hoi Hans en Gerrie, Heel erg bedankt dat ik al zo snel mijn bestelde spinnewiel op kon halen. Zoals je al meteen aan me zag, was ik er superblij mee. Ik wist meteen al dat ik met de Minstrel de juiste keus had gemaakt. Ook leuk dat ik de andere wielen nog uit kon proberen. Bedankt voor de lekkere koffie en appeltaart en de uitleg. En Gerrie ook bedankt voor het advies over de Harp. Ben er nog niet helemaal uit welke maat het wordt, maar hij komt er wel Grin We zien mekaar vast snel weer. groetjes, van Geja uit Coevorden

267) Jose uit Illikhoven - 2015-03-20 20:03:18

Beste Hans en Gerrie;
Langs deze weg wil ik jullie nog heel hartelijk danken voor de goede samenwerking,deskundig advies en superieure service. We zijn ontzettend blij dat we bij jullie terecht zijn gekomen voor de goede keuze van het spinnewiel en de kaardmolen. Complimenten voor de goede website maar vooral voor jullie betrokkenheid.
Groetjes uit het zuiden des lands.

266) Annelies Haan - 2015-02-04 22:27:44

Hallo Gerry en Hans
Hartelijk dank voor jullie fijne begeleiding, bij de aankoop van een kaardenmolen en een spinnenwiel. Super!
Hoop jullie terug te zien op de landelijke spindag in Arnhem

265) Ierdwyfke - 2015-02-02 18:10:48

Art yarn vlucht en kaardbeslag besteld.
De Art yarn vlucht was niet op voorraad en moest nabesteld worden.
Dit duurde even maar werd ondertussen met regelmaat op de hoogte gebracht van de status.
Heel fijn! En hartelijk dank!

264) Petra - 2014-11-17 19:26:02

Afgelopen zaterdag hebben wij mijn nieuwe spinnenwiel opgehaald bij Hans en Gerrie, die ons gastvrij ontvingen. Daar stond de Kromski Minstel kant-en-klaar, vakkundig in elkaar gezet door Hans. Ik vind het prettig als ik bij een aankoop goed advies krijg, bij Hans en Gerrie krijg je zowel geweldig advies maar ook leuke tips. Ze vertellen op een rustige en geduldige manier het hoe en wat over spinnen. Als beginneling vraag je nog weleens dubbele vragen -:) De Kromski Minstrel is een prachtig spinnenwiel, de twee-traps is ideaal, trapt heel licht, de elastische snaar (i.p.v. de standaard sisal snaar) is een geweldige uitvinding. Ik ben blij dat Gerrie mij dit als keus voorstelde. Spinnen op de Minstrel is heel rustgevend doordat zij zo soepel spint. Als beginneling is dit een geweldige stimulans om door te gaan met deze hobby en wetende dat ik met mijn vragen bij Hans en Gerrie terecht kan. Groetjes Petra

263) Monique (België) - zondag 16 november 2014

Ik had mijn oog laten vallen op het Kromski Fantasia model. Wat een mooi design! Ik hou van modern maar ook van spinnen. Hans liet mij, na deskundige uitleg, op alle spinnenwielen spinnen die ik wilde uitproberen. Het wiel dat ik zag blinken vanuit mijn ooghoek viel niet in mijn smaak maar Gerrie en Hans lieten mij het toch uitproberen. En ja hoor, ik voelde het meteen: van die ene werd ik 'rustig'. Na effe twijfelen of ik voor dat mooie design zou gaan of voor de Minstrel, koos ik toch voor de robuuste Minstrel. Mijn man zag met zijn technisch brein meteen dat dit 'een goeie' is. En 't is een goeie, zeker weten! Wat een elegantie bij het spinnen, het gaat moeiteloos! Heerlijk!
Hartelijk dank voor zoveel deskundigheid en service!
Groetjes vanuit Belgie, Monique

262) Marijke Toma - 2014-10-27 11:56:54

Zaterdag 18 oktober bij 'Wol in de kooi' in Ottoland een Bogway handspinner bij jullie gekocht, ben er helemaal blij mee.
Kon gelijk aan de slag thuis na de duidelijke uitleg van Hans.
Super. Grin

261) Catharina Martin (Ierland) - 2014-10-07 16:31:14

Vandaag m'n nieuwe spinnewiel met toebehoren ontvangen. Zoals gewoonlijk was alles weer perfect verzorgd. Wat een feest om hierop te werken geen gepiep en gerammel meer. Dank je hans voor het verzenden naar Ierland.

260) Chantal Thomas - woensdag 9 juli 2014

De Kaarden goed ontvangen hier in Belgie, nogmaals hartelijke dank voor die vlotte bestelling gr.Chantal

259) Ria - 2014-07-04 12:31:54

Zo blij met mijn eerste spinnewiel. Helemaal nagekeken en gemaakt door Hans. Koffie van Gerrie en advies over de wol. Zo gastvrij. En nu oefenen. gr. Ria

258) Melanie - 2014-05-12 16:15:34

Korte 2 weken voor mijn vakantie nog even een reisspinnewieltje gezocht en omdat ik al een Symphonie van Kromski heb zou het een Sonata worden. Met Hans en Gerrie even contact opgenomen en 2 dagen later had ik het al thuis. Zoals altijd nog door Hans nagekeken en goed verpakt bij mij aangekomen. Nu staan allebei Kromskis in de woonkamer en ik ben blij als altijd, als ik bij Hans en Gerrie iets koop! Nog eens heel erg bedankt jullie :D

257) Ria Huyts - 2014-04-01 19:37:33

Vandaag mijn Kromski Minstrel bij Hans en Gerrie opgehaald. Was weer zeer gezellig met een kopje koffie erbij. Uitgebreide uitleg gehad over het spinnewiel; mocht het toch niet lukken dan kan ik Hans bellen en dat is een heel fijn idee. Kortom, geweldig adres om een spinnewiel te kopen. En wolletjes om van te smullen natuurlijk; vergt een boel zelfbeheersing om er niet beladen met wol weg te komen. Heel erg bedankt Hans en Gerrie en we zien elkaar vast nog weer! Ria Huyts

256) M. Vogelaar - 2014-03-28 21:27:45

Wat een leuk bedrijf is Low Lands Legacy in Nieuwe Pekela. Na ongeveer tien jaar geleden mijn spinnewiel verkocht te hebben, ben ik opnieuw enthousiast gemaakt voor het spinnen en alle nieuwe mogelijkheden die er nu zijn. Een afspraak gemaakt voor informatie. Bij een brandende open haard en een kop thee in de inspirerende omgeving van veel prachtige wol en spinnenwielen enz. voldoende informatie gekregen om een bestelling te plaatsen voor de Kromski Fantasia. Begin deze week kon ik het spinnewiel halen. Afgelopen dagen heb ik het gebeitst en gelakt, zodat het een 'eigen' spinnewiel is. Vandaag heeft Hans het voor mij in elkaar gezet, een precisieklus. Gerrie gaf ondertussen nog uitleg over de verschillende wolsoorten, zeer informatief. Als tevreden klant ben ik naar huis gegaan met een geweldig spinnewiel en een sortering 'wolproefjes' om met de verschillende wolsoorten kennis te kunnen maken.

255) Marlies - 2014-03-25 09:19:27

Ik was op zoek naar een kaardmachine en kwam daardoor terecht op de website van Low Lands Legacy. Deze hadden een voor mij onbekende Classic Carder, deze sprak mij wel aan. Contact opgenomen met Hans en Gerrie, deze gaven mij door hun eigen kennis en ervaring een heldere uitleg waardoor ik een goede keuze kon maken. De Classic Carder besteld. Ik moest nog wel even wennen, maar doordat Hans en Gerrie steeds weer met hun adviezen klaar stonden gaat het nu echt fantastisch. Hij werkt heel licht en maakt hele mooie wol. Ik ben er superblij mee.
Daarna was ook mijn spinnenwiel die al 20 jaar stil stond aan vervanging toe. Hans en Gerrie nodigde mij uit om bij hen een aantal spinnenwielen te proberen, echter is voor mij de afstand erg groot en hebben we telefonisch besproken wat voor mij een geschikt spinnenwiel is. De Kromski Minstrel, ik heb hem ontvangen en hij spint echt super. Hij heeft twee voetpendalen en dat gaat heel gemakkelijk, en licht.
Kortom zeer prettig om de aanschaf bij hen te doen en de service en begeleiding is er een die je niet snel zult vinden, echt super.
Hans en Gerrie Bedankt.

254) Randy (Sweden) - 2014-03-11 13:24:11

Great customer service from start to finish - my little Louet Hatbox arrived today, well-packed for its trip abroad and, when I opened the box, beautifully refurbished and in perfect working order. Thanks Hans and Gerrie!

253) M.J. Bergwerff - maandag 10 maart 2014

Hoi,hoi,Aangezien wij aan de andere kant van het land wonen is het contact alleen per telefoon en mail gegaan, maar ik kan niet anders zeggen: prima! Vorig jaar een Louet spinnewiel gekocht en pasgeleden een Classic Carder, prima advies, snelle levering, sGrin. Graag komen wij een keertje langs! Marja

252) Melanie Mayer - 2014-02-11 23:05:58

Beste Gerrie en Hans,
ik heb mijn Kromski Symphonie nu bijna twee weken en ik ben er zo ontzettend blij mee! De service was uitstekend, omdat ik niet alleen de Kromski Minstrel (wilde ik eigenlijk bestellen) kon uitproberen, maar echter alle modellen van Kromski. Heel erg bedankt voor jullie moeite en bij het volgende wieltje graag weer bij Low Lands Legacy!
Groetjes Melanie en Mitchel GrinGrin

251) Petra List - 2014-02-03 16:31:58

Beste Hans en Gerrie,
Onze eerste kennismaking was voor de aankoop van een prachtige Classic Carder, en was heel erg gezellig,..Tijdens dit bezoek zag ik de Kromski Minstrel. Al ben ik al de gelukkige bezitter van een Kromski Fantasia, toch besloten de Minstrel bij jullie te bestellen. Wat een prachtig spinnewiel! Buiten jullie schuld tot twee keer een dompertje maar.. super en snel opgelost! Heel erg bedankt voor de goede, prettige en snelle service, zowel telefonisch als via email.  Jullie verdienen een pluim!
Hartelijke groeten,Cornel en Petra


250) Paul Blaak - zaterdag 14 december 2013

Hans & Gerrie,
Bedankt voor weer een gezellige Midwinterwol vandaag! Leuke mensen gesproken en met gezellige groep de kramen bevolkt. 
Hartelijke groet,Tjitske en PaulGrin

249) Eva - 2013-12-09 16:16:51

Herzlichen Dank für die schnelle und tadellose Abwicklung meiner Bestellung. Alles hat super funktioniert und mein Webstuhl ist gut bei mir angekommen. Ich freue mich schon auf viele schöne Webstunden. :) Nochmals Dankeschön und liebe Grüße aus Österreich!!

248) Anci Piller - zondag 24 november 2013

Beste Hans en Gerrie,

Hartelijk dank voor de uitgebreide uitleg en de vele tips bij de aankoop van de Jumbo Wide Classic Carder. Wij zijn zeer blij met deze aankoop, die door jullie bemiddeling met Paul Brittain (de maker van de kaardmolen) ook financieel (btw vrijstelling) nog eens gunstig uitpakte.
We wensen jullie veel succes en we zullen jullie bij iedereen die interesse heeft in jullie producten aanbevelen. 

Groetjes en tot ziens op 14 december op de Midwinterwol,
Garrit en Anci


247) Mia Haveman - 2013-11-24 10:41:36

Wij, Vrouwen van Nu afd. Nieuwe Pekela, willen jullie complimenteren voor de gezellige en  leerzame workshop die wij afgelopen dinsdagavond bij jullie gevolgd hebben.

246) Jetty Oostland - 2013-10-12 18:48:08

Hoi Hans en Gerrie,
Wat fijn dat jullie een spingroep beginnen. Wordt vast gezellig ! Jammergenoeg werk ik op donderdagmiddag ( in een winkel dus ben ik pas om 7 uur thuis en moet dan nog warm eten) dus donderdags kan ik niet. Misschien een keertje als ik vakantie heb.
groetjes, Jetty.

245) Esther van de Vijfeijke - 2013-09-25 15:56:30

Mijn spinnenwiel is binnengekomen hoera hoera, keurig netjes verpakt in een stevige doos. En Hans, super bedankt voor je advies gesprek. Tot ziens op de Midwinterwol. :Grin


Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK