Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

244) An - 2013-09-22 20:06:54

Eerst al veel plezier gehad met mijn Bogway handspinner maar dan na een spin-workshop toch besloten een spinnewiel aan te schaffen. Uiteindelijk is het de Kromski Fantasia geworden wegens best betaalbare versie met 2 pedalen.
In elkaar zetten was een makkie met de op internet beschikbare filmpjes + boekje dat in de doos zat. Enkel wat gesukkeld met de flyer maar na een telefoontje is dat ook goed gekomen.
Ben na één weekendje al helemaal weg van mijn nieuwe wiel.
Men had me wel mogen waarschuwen dat het zo verslavend was :Grin
Bedankt voor de superservice
An

243) Annemieke (dutchess) - 2013-07-30 09:22:16

Wat leuk om jullie te ontmoeten op Fibre East hier in Engeland! Ik heb al met veel plezier gesponnen met mijn BOGWAY handspinner. Tot volgend jaar misschien?

242) Monique Haertjens - 2013-07-17 14:34:34

Hoera, mijn Bea is aangekomen! Hartelijk dank voor - alweer - een uitstekende service!
Belgische groetjes Monique

241) Happinezz - 2013-06-26 23:42:39

Zó blij met mijn Kromski niddy noddy die ik bij jullie in Aalten kocht. Scheelt een hoop gehannes met de stoelleuningen ;-)

240) Jacqueline - 2013-06-19 21:46:06

Ik heb de bogway handspinner aangeschaft. Hij is geweldig!

239) Jolanda - 2013-06-16 09:11:47

Mijn Kromski Sonata is keurig bezorgd. Helaas ontbraken de kleine materialen voor de scotch tension, maar na een telefoontje werd dat diezelfde dag nog op de bus gedaan, en ik kreeg nog extra advies voor het in elkaar zetten. Super service van Hans en Gerrie, en het is een heerlijk spinnewiel.

238) Monique B. - zondag 12 mei 2013

Ik heb de Kromski Minstrel gekocht en ik ben er heel erg blij mee. Ik kon nog niet spinnen; maar het wiel maakt het zeker makkelijker. Bijna geruisloos en makkelijk te bedienen. 
Hans en Gerrie waren zeer gastvrij en hebben geholpen met het kiezen van het juiste wiel. Ik ben nogal ongeduldig maar spinnen is hartstikke leuk. Ontspannen is het nog niet, maar dat komt vanzelf; nóg meer oefenen.  

237) Anke - 2013-05-06 13:07:48

Mein Mann und ich waren am 1. Mai bei Gerrie und Hans. Wir wurden sehr herzlich empfangen und bestens mit Tee und Keksen versorgt. Nachdem ich mich gründlich umgeschaut hatte, besonders die Batts hatten es mir angetan, waren ja auch wunderschöne Farben,  ging es ans Probespinnen. Ich habe verschiedene Räder ausprobiert und mich für das Kromski Fantasia entschieden, welches ich dann auch gleich mitnehmen konnte. Ich glaube, wir werden gute Freunde. Ich danke Gerrie und Hans ganz herzlich für die Beratung und die Bewirtung. Ich werde Euch gerne weiterempfehlen. Wir haben es nicht bereut, den weiten Weg von Schleswig-Holstein zu Euch gemacht zu haben. und wenn wir in der Nähe sind schauen wir gerne wieder vorbei.
Ansonsten gibt es ja Gott sei Dank das Internet.

236) Judith - 2013-04-27 20:08:04

Hallo Gerrie en Hans,
Mijn Kromski Fantasia spint geweldig. Het was even zoeken naar de juiste instelling maar nu gaat het goed. Dank je wel voor jullie hartelijke ontvangst en geduldige uitleg.JudithGrin

235) Jannie - 2013-04-15 12:28:01

Maandagmorgen de pakjesmeneer aan de deur, wat een verrassing hier had ik nog niet opgerekend Grin gauw alles uitpakken, ben helemaal blij met het kaardbeslag en de nostepinne. Nog niets betaalt en toch mijn pakketje ontvangen. Hans en Gerrie bedankt voor de goede service!

234) Gesiena - 2013-04-14 21:14:24

Naar Nieuwe Pekela voor een nieuw spinnewiel. Mijn oudje, waar ik het op geleerd heb kreunt, piept, kraakt en klappert. Ik denk dat dat beter kan. Heb mijn zinnen gezet op de Kromski Fantasia. Ben niet zo van al dat gedraaide, wat ouderwetsige. En het design van de Fantasia is prachtig. Ja, het oog wil ook wat.
Bij Hans en Gerrie, onder het genot van koffie en koek mijn favoriet uitgeprobeerd en hij spint fantastisch. Als ik er nou toch ben, ook nog maar even de Symfonie uitgeprobeerd, ondanks het krullerige. Spint ook goed, maar 'zit' niet lekker. De Minstrel had ik thuis al afgeserveerd, nu ik hem in het echt zie, verandert mijn mening over zijn uiterlijk niet, maar toch maar even proberen. En na 2 minuten spinnen ben ik verloren, verkocht. Ik zit er achter alsof ik er achter geboren ben en alles wat ik op hem tegen had valt weg bij het spinnen ermee. Mijn favoriet, de Fantasia, die toch ook heel lekker spon, kan hier niet tegenop, ondanks zijn schoonheid. 
De koop is snel gesloten en met een lekkere dot Romney erbij rijd ik nogal verbaasd over mezelf naar huis. Heb de Minstrel nu drie dagen en ik ben er domweg gelukkig mee. Ik spin er de sterren mee van de hemel.
Dankjewel Gerrie en Hans

233) Hilda - 2013-04-13 11:05:17

Mijn Kromski Minstrel, ongelakt, is goed aangekomen. Ik heb hem geolied en daarna in elkaar gezet, wat met de bijgevoegde duidelijke beschrijving vrij eenvoudig ging. Het spinnenwiel spint als een zonnetje! Ik ben er erg blij mee Grin
De communicatie en service zijn echt geweldig, snelle reactie op je mail en ze staan open voor alle vragen, SUPER!!!


232) Diana - 2013-04-13 10:41:28

Ik heb gisteren, na dertig jaar niet te hebben gesponnen, mijn spiksplinternieuwe spinnewiel bij Hans en Gerrie gehaald. Na een beetje uitproberen met de juiste zithoogte en goed passende stoel heb ik het weer helemaal te pakken. Ook wil ik graag zelf de wol verven en Gerrie heeft hiervoor alle materialen beschikbaar, ik werd er hebberig van. Van Gerrie kreeg ik nog een setje handige lepeltjes mee om de verf makkelijk uit de potjes te krijgen, geweldig! Wat ik echt geweldig vind is dat je hartelijk ontvangen wordt, je krijgt op al je vragen antwoord en er is, onder het genot van een kopje thee of koffie, alle tijd om rustig even te proberen welk wiel het beste voor je is. Hans en Gerrie:bedankt, klasse!

231) Pilar Blanco - 2013-04-11 21:18:54

Quite perfect. Thank you from Spain! Mounted Spinning and working.

230) Rena Jenn - 2013-04-02 12:26:33

Ich war jetzt zwei mal bei Hans und Gerrie und es war jedesmal sehr nett. Ich wurde ausführlich (bei Kaffee und Gebäck) beraten und habe mich dann für das Kromski Fantasia entschieden und konnte es auch gleich mitnehmen. Mitnehmen konnte ich für mich auch viele Tipps und Tricks rund ums Spinnen. Das war schon alles sehr informativ. Dann habe ich noch eine Kardiermaschine bei ihnen bestellt und die konnte ich dann in der letzten Woche abholen, da ich eh in der Nähe war. Ich bin auf die Niederlande gekommen, da das der einzige Laden war, der einigermaßen in der Nähe (110 km) war und zudem noch einen guten Ruf hatte. Von diesem Ruf konnte ich mich jetzt sogar persönlich überzeugen, ich werde euch gerne weiter empfehlen. Das mit der Sprache klappte auch wunderbar. Deutsch und Englisch kein Problem. Ich bin jetzt froh, nicht einfach im Internet irgendwas bestellt zu haben und Fachleute "gleich um die Ecke" zu haben. Wunderbar. Vielen herzlichen Dank noch mal an euch beide.

Liebe Grüße aus Bad Zwischenahn,Rena

229) Gesiena - 2013-03-31 11:37:24

Ben sinds kort aan het spinnen. Lekker ongewassen vet uit de vacht. Het ruikt zo lekker. Naar vroeger.  Na een schaap dacht ik me wel te kunnen wagen aan alpaca. En dat viel tegen, uiteindelijk lukt het wel, maar het is een getob, het spint gewoon niet lekker weg. Bij Low Lands Legacy de Louët Junior kaardmolen besteld. Die supersnel thuisbezorgd werd! Het is even een aanschaf, maar wat is dat een genot. Alpaca en schaap gewassen, ze op de kaardmolen gemengd en het resultaat is een prachtig vlies met de zachtheid van alpaca en het lekker weg spinnen van een schaap. Ik vind het een rijk bezit, waar ik heel blij van werd en waar ik zeker heel veel gebruik van ga maken.
Hans en Gerrie, bedankt voor jullie leuke, gezellige service en de snelheid natuurlijk.

Vriendelijke groet,
Gesiena

228) Monique Colberts - 2013-03-12 14:46:05

Onlangs heb ik via Low Lands Legacy een kaardmolen van Louet en Wilton verf gekocht. Mijn enthousiasme werd groot na het verven omdat er zo'n mooie kleuren ontstaan, je kunt goed mengen en het is zeer gebruiksvriendelijk en in ieder geval geen giftige verf wat ik ook belangrijk vind. Als je de verf goed meet ten opzichte van de hoeveelheid wol heb je op het eind helder water over in de pan. Je gooit dus geen verf onnodig weg! (je krijgt de gebruiksaanwijzing bij de verf als je deze besteld). De Louet kaardmolen is een genot om mee te werken en je kunt op die manier grote partijen wol makkelijk gebruiksklaar maken voor vilten of spinnen.Verder ben ik zeer tevreden over de goede service en je kunt altijd bellen met Low Lands Legacy als je vragen hebt.
Groeten van Monique Colberts.

227) Friederike - 2013-03-08 09:08:19

Vor einer Woche ist nun der Leclerc Nilus angekommen! Ein wunderbarer kleiner Webstuhl! Der Versand war auch bestens, alles gut verpackt. Nochmals herzlichen Dank.
Friederike 

226) Marloes - 2013-02-19 13:24:56

Ik heb nu ruim 2 maanden de Kromski Minstrel en hij is geweldig! Hij spint erg makkelijk en het is een ware luxe om dubbeltraps te kunnen spinnen! De Minstrel kan ik iedereen zeker aanraden! En dankzij de goede service van Hans en Gerrie kon ik hem volledig gemonteerd ophalen en gelijk beginnen met spinnen :) Groetjes!

225) Marjan de Mik - 2013-02-15 18:34:58

Mijn oude spinnewiel gerenoveerd! Hij is mooier dan ooit. Hans, bedankt. Vakkundig, betrouwbaar en servicegericht, allemaal van toepassing op jullie bedrijf. 

224) Ulli Helfrich - 2013-02-09 11:03:07

Liebe Gerrie, lieber Hans,
Ich möchte es nicht versäumen, Euch noch einen lieben Gruß und einen herzlichen Dank zu senden. Es ist nicht selbstverständlich, einen Webstuhl hunderte von Kilometern weit weg persönlich auszuliefern. Ich habe mich sehr über Euren Besuch gefreut und bin stolz, die erste zu sein, die von Euch einen 32-Schaft-Megado bekommen hat. Auch der schöne, gebrauchte Schärbaum kam gerade recht, um jetzt so richtig tolle Dinge zu weben. Vielen Dank und bis zum nächsten Mal. Dann komm ich abholen. ;-)
Viele Grüße, Ulli

223) Aafke Wildeboer - 2013-02-09 09:30:37

Het nieuwe spinnewiel doet het geweldig, ben er zeer blij mee!

222) D. Hoogenbosch - 2013-01-31 21:50:37

Hallo Hans en Gerrie,
Het was dat mijn vrouw Tineke wilde gaan spinnen en met een beetje geluk een Louet S10 kon bemachtigen, dat ik het net op ging. Op zoek naar informatie over het afstellen en vervangen van versleten onderdelen kwam ik terecht bij jullie site. Deze sprak mij bijzonder aan om zijn filosofie en duidelijkheid met betrekking tot deze hobby. En gelukkig, ook de omgang met de klant was van dezelfde kwaliteit. Bij deze nogmaals bedankt voor de service. Zeker namens mijn vrouw.

Goeie groet, D. Hoogenbosch


221) Agnes Bakker - 2013-01-28 22:03:52

Hoi Hans en Gerrie,
Bedankt voor de snelle levering van de Kaardemolen Louet Junior. Ben er heel tevreden over. Waar ik normaal een hele avond voor nodig had doe ik binnen een half uurtje. 
Groet van Agnes Bakker

220) A. Sabine Schröder-Gravendyck - 2013-01-19 17:58:44

Liebe Gerrie, Lieber Hans,
Eure website hatte ich immer mal wieder angeschaut und gedacht, was für ein schönes Angebot Ihr habt. Aber es ist doch ein Stück zu fahren, vom Niederrhein...  Als mein altes Spinnrad immer klappriger wurde fasste ich den Entschluss zu Euch zu fahren. Mit Mann und Kindern auf nach Nieuwe Pekela! Ihr habt uns erwartet, Kaffee und Gebäck standen bereit. Die Kommunikation war einfach: Mit Niederländisch, Deutsch und Englisch zusammen verstanden wir uns gut. Ich konnte viele Spinnräder ausprobieren, Strick- und Häkelzubehör anschauen (ihr habt sogar Tunesische Häkelnadeln!) und in Ruhe nachdenken, welches Spinnrad zu mir passt. Die Kinder schauten Eure Tiere an, mein Mann hat sich gut mit Euch unterhalten. Und nebenbei habt Ihr noch mein altes Traub-Spinnrad repariert. Mit Hilfe Eurer guten, unaufdringlichen Beratung habe ich mich für das Louet Julia entscheiden. Seit 5 Monaten spinne ich jetzt darauf und bin sehr zufrieden.Vielen Dank für Eure Beratung und Freundlichkeit, mit LLL habt Ihr eine Oase für alle Wollbegeisterten geschaffen! Viel Erfolg und viele Grüße,

Sabine

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK