Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

219) Aselya Zelenina - zaterdag 5 januari 2013

Dear Hans and Gerrie!

On behalf of "Felt4You" which is a Poverty Alleviation and Fair Trade Initiative from Central Asia, let me thank you for this wonderful opportunity to take part in the 3rdMidWinterWool Fair in Winschoten.
It was a great pleasure to take part in it as every single thing was greatly organized and cared for by the Low Lands Legacy Team.
We were nicely surprised that many visitors looked for Felt4You stall, as well as for the other vendors as they already saw the links displayed on your website.
All our sales profits go directly to economically disadvantaged craftswomen from Kyrgizie and Kazakhstan. Thank you for this great opportunity to promote our Fair Trade Initiative!
We are looking forward to seeing you next year in the next MidWinterWool Fair. 

Hartelijke bedankt! Met vriendelijke groeten,
Felt4You

Look at the video at www.youtube.com/watch?v=uHskjHar2hE

218) Corrie - dinsdag 1 januari 2013

Hallo Hans en Gerrie,
Na lang nadenken en allerlei spinnewielen uitproberen, heb ik gekozen voor de Kromski Minstrel. Ik heb hem nu 2 weken en het spinnen is een feestje. Ik heb niet eerder zo'n fijn spinnewiel gehad. Fijn dat ik hem zo snel op kon halen! 
Hartelijke groet,Corrie 

217) Rebecca - zondag 23 december 2012

Hallo Hans en Gerrie!
Dat zag er erg leuk uit op de foto's, jullie Midwinterwol! Mooi!Helaas had ik geen tijd dit jaar om te komen, hopelijk volgend jaar wel! Fijne feestdagen en een succesvol en gezond Nieuwjaar

Hartelijke groet, Rebecca, Texelsvilt

216) Hadelief - zaterdag 15 december 2012

De 3de Midwinterwol was mijns inziens een groot succes. Inspirerend en motiverend. Veel enthousiaste en creatieve geesten bij de standhouders en het publiek. Goed georganiseerd, zowel in de aanloop ernaar toe als op de dag zelf. Dit dankzij Hans en Gerrie. Hiervoor dank.

Hadelief (

Grin

215) Cal - 2012-11-25 22:35:59

My wife (pink hair) and I met you today at Harrogate and bought 2 of your handspinners! Thanks to your help and instruction we have been able to spin wool as soon as we got home. Very easy to use. Hope you are back next year. Made two frustrated spinners very happy indeed. Thank you. 

214) Hennie - dinsdag 13 november 2012

Beste Hans en Gerrie,
Al weer een tijdje geleden konden we zelfs (heel) laat op de avond bij jullie terecht om een tweede hands Louët te kopen voor onze nicht. Wat waren jullie gastvrij en ook niet onbelangrijk : het wieltje voor nicht spint super!
Vriendelijke groet van Hennie.
 

213) Marianne van der Zee - 2012-11-06 14:41:57

Hallo Gerrie en Hans,
Leuk om jullie weer te zien in Barneveld, de verf gaan we binnenkort uitproberen. Hans bedankt voor de aanvullende informatie over de Kromski Minstrel, Waarschijnlijk had je met die ook al eerder gegeven, maar dat zullen we dan maar op de leeftijd schuiven..Grin. Ik word iedere keer weer helemaal blij als ik ga zitten spinnen, voor mij een superwiel!
Groetjes, Marianne

212) Jo Klok - 2012-11-05 12:01:32

Hallo Hans en Gerrie,
Het is alweer enige weken geleden dat ik mijn kaardemolen bij jullie heb gekocht, maar hij was voor m'n verjaardag dus ik moest even geduld hebben.Toen ik em ophaalde was hij netjes gereviseerd. Ik kreeg tips en weetjes mee, en natuurlijk garantie. Inmiddels heb ik em in gebruik en hij kaard als een zonnetje. Ben er erg blij mee.
Groetjes, Jo Klok

211) Anneke van den Berg - zondag 4 november 2012

Beste Gerrie en Hans,
De Kromski Polonaise werd al gauw geleverd en we hebben hem m.b.v. het instructiefilmpje en jullie adviezen vlot in elkaar gezet. Het wiel is nu ingesponnen met de diverse poelies en met enkele en dubbele snaar. Het spinnen gaat heel ontspannen en het levert een behoorlijke productie. Ik voel me erg verbonden met dit type wiel!
Hartelijke groet, Anneke van den Berg.

210) Clare Carr - 2012-10-30 17:45:37

I bought my Louet Spring from Hans and Gerrie, ordering it from England to be delivered to our new home in France.  I speak no Dutch, but luckily Hans is fluent in English.  The loom was delivered exactly when I wanted; unfortunately the Louet factory had omitted a shaft, but Hans dealt with it very quickly and efficiently.  Many thanks - and I love my loom!

209) Nan & Tony - 2012-10-30 11:52:24

Ha Hans en Gerrie, we hadden alle lovende berichten in jullie gastenboek gelezen. En met dit bericht sluiten we ons daar van harte bij aan. Wat waren jullie snel met het sturen van de wol en de wolwinder en wat waren jullie betrokken bij de problemen die ik had met mijn nieuwe Louet Victoria – en hebben die opgelost, héél fijn!Tevreden klanten willen jullie. Nou, dat zijn we. O ja, we vergeten de koffie. Die stond echt klaar. Dankjulliewel! Nan & Tony.

208) Leidy van Harlingen - 2012-10-05 08:54:02

Hallo Hans en Gerrie, wat een gezellige nieuwbrief. Zit hem onder het genot van een kopje koffie, Frans zonnetje (haha, hier nog wel) lekker te lezen. Ziet er reuze gezellig uit daar in Engeland. En mooie foto's. Ik zou deze zomer nog bij jullie langsgaan met mijn wiel, helaas kwam daar iets tussen. Als ik weer eens in Nederland ben ga ik weer een poging wagen. Groetjes uit de mooie Bourgogne.
Leidy Grin

207) Arjanne de Jong - 2012-09-20 16:48:04

Dag Hans en Gerrie,
Heel hartelijk dank voor de snelle verzending van een twijnrekje voor een Louët spinnewiel S10 voor een kennis uit Portugal. Met maar een paar dagen respijt kan dit wiel compleet met rekje nu mee met die mevrouw naar de Portugeese schaapjes.
Dank je wel, Arjanne


206) Bettina Vargas Rivera - 2012-09-10 16:27:59

Beste Hans en Gerrie,
Afgelopen 15 augustus heb ik bij jullie de Glimakra opgehaald en ben er super blij mee. Het doet het hartstikke goed en ik ben inmiddels al bezig met mijn tweede project. Hartstikke bedankt!!     Groet,   Bettina

205) Evelien De Geest - 2012-08-26 17:01:27

Dag Hans en Gerrie.
Mijn eindwerk is af!!! "Voor Wollebozen" of kleuters laten kennismaken met wol vanaf het moment dat het schaap wordt geschoren tot verwerken van de woldraad. Ik wil jullie van harte bedanken voor de vele nuttige tips die jullie me gaven. Ook jullie Bogway handspinner vonden de kleuters fantastisch en het is voor hen een stuk eenvoudiger om wol te leren spinnen!! Op 3 september ga ik van start in mijn eigen kleuterklasje en ik popel om ze te laten kennismaken met het "wolgebeuren".
Evelien De Geest, Stekene, België  Grin

204) Marrion Wetzel. - 2012-08-17 18:00:30

Drie dagen geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Low Lands Legacy. In de knopenwinkel trof ik de nieuwe houten knopen aan met mooi gekleurde afbeeldingen erop. Werkelijk kunststukjes! Ik heb er direct een aantal besteld, en in het echt zijn ze net zo mooi als op de foto. Mijn complimenten voor het snelle bezorgen.
Hartelijk dank.   

203) Bineke - 2012-08-14 17:17:03

Vorige week de gereviseerde Louët S10 ontvangen.
Ziet er perfect uit en loopt als een zonnetje!

Hartelijk dank

202) Lisette - vrijdag 10 augustus 2012

Beste Hans & Gerrie,
Hartelijk dank voor de hulp met het uitzoeken van mijn eerste, budgetvriendelijke spinnewiel. Na een jaar met de spintol te hebben gesponnen, is dit een hele stap voorwaarts, wat gaat het heerlijk snel en soepel! Fijn ook om te weten dat, mocht er onverhoopt iets zijn met m´n spinnewiel, ik direct bij jullie terecht kan.Jullie nemen echt de tijd om, onder het genot van een bak koffie, te kijken naar wat er bij de klant past. Top!
Wie weet, tot 15 december.. GrinGrin

201) Marianne van der Zee - 2012-06-25 09:27:11

Hallo Hans en Gerrie,
Hoop dat jullie een beetje bij zijn gekomen van de fair en dat je goede zaken hebt gedaan. Was net van plan om te vragen of ik een haakje bij jullie kon bestellen, maar jullie waren me een slag voor.
Alvast hartelijk dank voor jullie moeite. Heb gisteren een hele tijd gesponnen, het is net als in een ander huis gaan wonen. Je hoort allerlei geluiden en moet dan maar ontdekken wat het is, maar ik moet zeggen dat het supersnel wende en ik had zo een klos vol.
Een superwiel en met 2 voeten trappen is echt luxe wat ik nooit had gedacht.
Groetjes, Marianne

200) Marianne van der Zee - 2012-06-23 18:38:12

Gisteren eindelijk mijn Kromski Minstrel opgehaald. Eindelijk weer eens een  spinnewiel waarop het heerlijk spinnen is. Een bijkomend voordeel is dat het heel mooi staat in de kamer. Ben helemaal gelukkig. Even een tip: Als je het ding draagt om naar je auto te brengen of zoals ik een heel eind sjouwt over het terrein van een fair, haal dan het haakje om de draad door te halen eruit, want ik ben het gisteren helaas kwijtgeraakt tijdens het sjouwen. Nooit aan gedacht natuurlijk dat het ding daar zat.
Hans en Gerrie bedankt voor de prima service en de goede adviezen.
Groetjes, Marianne

Reactie: We sturen je een nieuw haakje. Bedankt voor de tip!

199) Catharina - 2012-06-16 15:38:43

Een telefoontje en een mailtje en de problemen met mijn oude spinnewiel zijn weer opgelost . Alles ging zeer klantvriendelijk en snel. Ondanks dat ik in Ierland woon. Bedankt beste mensen en tot de volgende keer.

198) Marlies Hoppener - vrijdag 15 juni 2012

Bedankt voor de snelle service en ook ik was verbaasd dat ik niet eerst moest betalen voordat de bestelling kwam. Ik zal jullie zeker verder aanbevelen.vriendelijke groeten, Marlies

197) Toos Sturm - donderdag 31 mei 2012

Uit Schotland nam een vriendin prachtige schapenwol mee, dus toen heb ik het spinnewiel maar eens onder het stof vandaan getoverd. Het liefst wilde ik direkt beginnen, maar helaas, sommige onderdelen waren kapot. Gelukkig heb ik van jullie heel snel mijn bestelling ontvangen en reageerden jullie direkt op mijn mail, super. Bedankt e hartelijke groeten van Toos Sturm.Grin

196) Els Riemens - 2012-05-08 13:37:06

Na een bezoek aan een Drentse Schaapskooi, waar de herder in zijn atelier zat te spinnen, begon mijn handen ook weer te jeuken... Ergens op zolder moest mijn Louet spinnewiel nog staan, maar het was niet meer compleet. Thuisgekomen van een lekker weekendje weg, het spinnewiel letterlijk van zolder gehaald. Toen was het zoeken naar reserve-onderdelen op Internet. Zo kwam ik bij Hans en Gerrie uit - de recenties klonken goed; dus in de telefoon geklommen... Daar werd ik uiterst behulpzaam te woord gestaan en op weg geholpen. Een bestelling werd geplaatst en (omdat er het trapstokje op maat gemaakt moest worden) lag een week later de bestelling in de bus. En ik kan weer heerlijk aan de gang... Hans en Gerrie, nogmaals heel bedankt voor de snelle en prettige hulp/levering!

195) Karen Bruinsma - donderdag 26 april 2012

Hallo Hans en Gerrie, ik laat met plezier een berichtje in jullie gastenboek achter...
Mijn bestelling was binnen twee dagen binnen, en ik was helemaal verbaasd dat het verzonden was voordat ik het bedrag over had gemaakt. Super!


Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK