Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

194) Linde - 2012-04-17 11:14:37

Ben met mijn vragen snel, heel vriendelijk en deskundig
geholpen. En de benodigde onderdelen om mijn Louet-
spinnewiel na jaren ongebruik weer te kunnen  laten werken,
had ik heel snel in huis! Ik was al verrast dat deze zaak
bestond, en met zo'n service is het ook nog een hele
fijne ervaring!

193) Astrid Vink - 2012-04-04 12:38:27

Prima service, prima spul, vlotte en prettige afwerking van mijn bestelling.
Wat fijn dat dit bedrijf er is!Grin
Astrid Vink.

192) Heidi Haupt - woensdag 28 maart 2012

Hallo Hans en Gerrie,
Ik heb zelden zo'n goede service meegemaakt. Echt geweldig !Ik ben nu echt aan het genieten !

Dank je wel.

191) Astrid en Diet - 2012-03-24 21:37:51

Hallo Hans en Gerrie

Nogmaals onze hartelijke dank voor de geweldige workshop. We hebben er vreselijk van genoten. Ik kan een ieder aanraden om bij jullie een workshop te volgen en we komen dan ook graag nog een keer terug.

met vriendelijke groet,
Astrid en Diet

190) Luud Lemstra - 2012-03-16 16:06:58

De site bij toeval ontdekt. Na een telefoongesprek al wat adviezen wat er waarschijnlijk versleten zou zijn. Toen dat niet voldoende was een S10 ontvangen en mijn egen spinnenwiel op gestuurd. Ik kon dus gewwoon blijven spinnen. Heerlijk!
Verder was het contact ook altijd vriendelijk en enthousiast. Mensen met hart voor het spinnen en die je niet gelijk een nieuw wiel aansmeren. Hans en Gerrie bedankt.

189) Monique (België) - 2012-03-16 15:51:48

De Leclerc Colonial is ondertussen, dankzij de handige markeringen, gemonteerd en ben ondertussen al vlijtig aan het spinnen gegaan op de Traditional. Zoals gewoonlijk weer eens een uitstekende service!
Bedankt!

188) Michelle - 2012-03-15 21:18:05

De Ashford Joy vandaag ontvangen, bedankt voor de prima service en de snelle levering!

187) Annaïs (België) - zaterdag 10 maart 2012

Dankzij de handige handleiding kon ik na 15 minuten al beginnen spinnen. Vlot en snel geleverd. En ook al is het wiel tweedehands, het ziet eruit als nieuw!
Bedankt!

186) Marion Nigg - vrijdag 2 maart 2012

Hallo,
hatte einige Probleme mit meiner Dorothy.
Danke an euch, für die schnellen Antworten und die Lösungsvorschläge und dass auch noch grenzüberschreitend nach Deutschland.
War ein sehr netter Kontak.
Gruß
MarionGrin

185) Eveline - donderdag 9 februari 2012

Ik ben erg blij met mijn Louet Victoria. Hij is al met mij mee gegaan op de fiets, geen probleem! Ook als handbagage in het vliegtuig. Ik moest op Schiphol wel mijn tas openmaken en uitgebreid toelichting geven. Spinnen, dat is heel ouderwets, zeiden ze! Nou ja.
Goede service, prettige ontvangst met thee en koekjes en het wiel in elkaar gezet. De bij het wiel behorende tas is niet van daverende kwaliteit: er is al een naad los. Maar daar hadden jullie me al voor gewaarschuwd.

Veel dank!

andre snoeijer - maandag 6 februari 2012

Oh ja, mijn blogadres is: www.zuiverscheerwol.wordpress.com.
Groeten uit een winters Gouda.

184) Wilma, Baukje en Annemieke - zaterdag 4 februari 2012

Hallo,

Zojuist bij jullie op de beurs in Assen geweest en helemaal vol ideeen thuis gekomen. We hebben het gehad over een eventuele samenwerking en volgens mij gaat dat helemaal goedkomen. Het spinnen heb ik al geprobeerd en al aardig onder de knie! We zijn helemaal enthousiast! Hierbij heb ik ook ons blog adres geplaatst, de daadwerkelijk webshop gaat binnenkort de lucht in.

Met vriendelijke groeten Annemieke Vaartjes Bron

Reactie: Helemaal leuk! We helpen graag enthousiaste nieuwe collega's. Blog adres????

183) Andre Snoeijer - donderdag 2 februari 2012

Beste Gerrie en Hans,
Net als jullie ben ik druk in de weer met het spinnen van wol. Ik wil dat op termijn gaan uitbreiden in de vorm van het oprichten van een Spingroep in Gouda en een dealerschap van Louët. En wie weet wat nog niet meer (workshops,...). In de regio Gouda bestaat zoiets nog niet of ik heb het in ieder geval niet ontdekt. Ik zie het helemaal voor me: een werkruimte in de binnenstad van Gouda waar mensen naar hartelust kunnen spinnen, verven, weven, workshops geven,.....Wanneer? Dat weet ik nog niet. Het begin is gemaakt met een interview in een lokale krant. Ben benieuwd naar de reacties. Groeten uit Gouda, Andre

Reactie: Van harte gefeliciteerd! Ontzettend leuk initiatief. We blijven graag op de hoogte! Hans & Gerrie

182) Margriet Post - 2012-01-14 20:16:54

Beste Gerrie en Hans,

De smiley was er al maar mijn woorden lukten niet via mijn I-pad. Nog heel hartelijk dank voor jullie ontvangst en de uitleg bij de Louet Junior kaardmolen die we vanmiddag bij jullie kochten.
 Ik heb hem, of moet ik zeggen haar, al even uitgeprobeerd en ik vind het geweldig ! De "geklitte" wol is na 2 keer kaarden een prachtige wolk wol. Ik kan er heel goed mijn poppen mee vullen.
We hadden het nog over de verf, maar die bestel ik nog wel keer per mail.
Hartelijke groet Harm en Margriet

182) Margriet Post - 2012-01-14 20:05:43

Grin

181) Fam. Reijnen - 2012-01-08 10:17:41

Bedankt voor:
snelle levering, goede comunicatie, prima product
groetjes..


180) Marianne Fritsch - 2012-01-06 12:22:41

Was heel blij met de snelle en vriendelijke hulp en de bestelde kaardkammen en wol waren mooi.

179) Marijke Bakker - 2011-12-14 18:52:23

Ik heb jullie toevallig gevonden op internet. ik zocht naar een Louet spinnewiel omdat mijn spinnewiel al lang kapot was en ik keek of het te repareren zou zijn.
Vorige week heb ik gemaild, kreeg direct een mail terug omdat niet helemaal duidelijk was wat ik wilde.
Ik heb foto's gemaakt van mijn spinnewiel, waarna ik advies kreeg over te vervangen onderdelen. Gisteren al ontvangen met de post en het is weer tiptop voor nog geen 30 euro. Geweldig!

Hartelijk bedankt, Marijke

178) Stéphanie - 2011-12-08 20:48:11

J'ai commandé la semaine passée un magnifique rouet Louët S71 chez Hans et Gerrie. Le rouet m´a été envoyé le lendemain de ma commande. Je l´ai reçu quelques jours plus tard très bien emballé et en parfait état. Je l'ai monté en quelques minutes et depuis je file avec un plaisir incroyable. Mon expérience avec Hans et Gerrie a été des plus agréables, ce sont des gens sympathiques qui se sont occupés de ma commande et de mes questions avec rapidité, gentillesse et compétence. Je n'hésiterai pas à faire de nouveau appel à eux et je les recommande vivemment !
Stéphanie (een héél tevreden klant uit Frankrijk !)

177) Meta - 2011-12-08 15:39:14

Vandaag kreeg ik al mijn wolwinder en molenhaspel, wat ben ik er blij mee! En de hele familie is blij want ze hebben vele malen met de armen omhoog gestaan Grin
De spulletjes werden echt heel snel geleverd en voor een hele vriendelijke prijs.

176) Mieke - 2011-11-28 16:55:36

Wederom de kundigheid en service van Low Lands Legacy ervaren. Doordat nieuwe onderdelen van de Louet op oudere modellen passen kan ik weer heerlijk verder spinnen. Dankjewel Hans en Gerrie!


175) Marjolein Petter - 2011-11-25 22:09:58

Een bericht van een blije beginnende kaardster.
Het is me gelukt. Elke keer als ik op de site van Low Lands Legacy keek en vooral bij de 2e hands kaardmolen was ik weer te laat. "Gereserveerd" of  "alweer verkocht". Maar maandag de 21e november had ik geluk. Gelijk met Hans gebeld en ja, hij was er nog: de Classic kaardmolen. Het een en ander besproken en ’s avonds gelijk het geld overgemaakt. Afgelopen donderdag middag werd er aan de deur gebeld en er werd een groot pakket afgeleverd. Mijn Classic kaardmolen, keurig verpakt met een instructie boekje van Deb Menz. Helemaal blij. Er is lang over nagedacht om er een te kopen. Ik wil hier graag mijn ongewassen vachten op kaarden, want ik heb er nog verscheidene liggen in allerlei kleuren. Kaardeplanken heb ik ook wel, maar daar gaan mijn handen zeer van doen, vandaar toch het besluit om een molen aan te schaffen. Bij het uitpakken van de molen, ik had er nog nooit een in het echt gezien, dacht ik: oh, wat een joekel. Op een tafeltje gemonteerd en toen begon de pret. Eerst witte wol van de Texelaar er door : zo mooi als dat er na twee keer kaarden eruit komt! Dan de wol van de Solognoot. Hier ben ik mee aan het spinnen, maar deze ligt er al even en is wat ruwharig en wat harder, maar wel erge mooie wol. Ik was heel benieuwd hoe deze eruit zou komen. Op You Tube kijk ik regelmatig naar de filmpjes over kaarden. Plukken eronder en draaien maar. Het resultaat: een prachtig gladde  vlies om in lonten te verdelen, zodat ik heerlijk, zonder getrek kan spinnen. Al mijn soorten zijn aan de beurt gekomen met hetzelfde effect. Zo’n kaardmolen had ik eerder aan moeten schaffen, wat een gemak en wat een plezier dat ik er van zal hebben. Wie weet in de toekomst een: Elite kaardmolen.
Groeten, Marjolein ( Giethoorn)


174) Lena - maandag 21 november 2011

IMHO (In My Humble Opinion)
you've got the right answer!

173) Berna Rekkers - 2011-11-09 22:20:45

Fijn dat jullie mij zo snel konden helpen met een nieuwe snaar voor mijn oude Walter Kircher spinnewiel. Ondanks dat ik ook een Louët spinnewiel heb, gebruik ik dit oudje nog heel veel.

172) Agaat Baeten - 2011-11-07 14:27:21

Vorige week mijn kaardmolen ontvangen.Ik ben er erg blij mee, inmiddels al 6 spoelen wol gesponnen. Voorheen deed ik het kaarden met borstels maar dit gaat veel sneller.
Heel erg bedankt. AgaaGrin

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK