Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

96) Nienke Jager - dinsdag 8 maart 2011

Goede, snelle levering! Ben heel tevereden. Handig dat je zo onderdelen voor je spinnewiel kunt bestellen. :)

95) Marian de Klein - 2011-02-20 21:25:42

Lieve Gerrie en Hans,
Wat voelde ik mij welkom toen Hans mijn spinnewiel had gereviseerd! Je hebt dan wel geen garantie gegeven op mijn Rotterdammertje, maar hij doet het prima. Dankzij jullie goede tips en de mooie wol heb ik inmiddels al heel wat wol verwerkt en gaat het beter dan ooit. Jullie adres is dan ook inmiddels aan meerdere mensen doorgegeven. Hartelijke groeten en tot ziens!
Marian

94) Ineke Stel - 2011-02-18 19:14:17

Dag Gerrie en Hans,
Wat ben ik blij met de 'junior'  kaardmolen! Hij draait voortreffelijk, als ik de foto's nog eens terug zie ben ik wel verbaasd dat je 'em zo hebt weten op te knappen. Complimenten!
Hartelijke groet,Ineke.

93) Monique Haertjens (België) - 2011-02-12 13:44:02

Hallo Hans en Gerrie,

Heb vanmorgen mijn 4 boeken ontvangen. Ben zo blij, want ik was er reeds lang naar op zoek. Bedankt voor snelle en correcte service, jullie hebben er een zeer tevreden klant bij!

Groetjes Monique

92) Herman Fokkert - 2011-02-09 14:30:58

Op zoek naar een trapperverbinding voor ons spinnewiel kwam ik bij jullie terecht. De levering verliep erg snel en tot volle tevredenheid. Oók veel voordeliger dan via de officiële webshop van Louët! Een aanrader dus.

Herman,  Assen Grin


91) Ulli - woensdag 9 februari 2011

Liebe Gerrie, lieber Hans,

Mit meinem Louet S10, das ich im November bei Euch gekauft habe, bin ich immer noch sehr zufrieden, aber es ist nicht zu vergleichen mit dem "neuen" S75! Es spinnt - kugelgelagert - wunderbar und ist auch etwas fürs Auge! Besonders möchte ich mich dafür bedanken, dass Ihr es für mich reserviert habt, bis ich Zeit hatte, es abzuholen. Wie schon beim letzten Besuch haben wir uns bei Euch sehr wohl gefühlt, vielen Dank für Eure Gastfreundschaft!

Herzliche Grüße, Ulli

90) Rob en Annemie Nijsten - 2011-02-08 15:31:52

Hallo Hans en Gerrie,  
Wij hebben zojuist de zending ontvangen. Heel hartelijk dank voor de snelle en accurate afhandeling.
Met vriendelijke groeten van Fam. R.Nijsten. Grin

89) Pien Pot - 2011-02-07 14:50:26

Mijn dank voor jullie gastvrijheid! Vond alles wat er op mijn wensenlijstje stond zoals: weefrieten, specifieke boeken, een snaar voor mijn `BEA`-spinnewiel en de Bogway spintol. De weefdictionaire is bedoeld als `blijmakertje` voor een weefvriendin in Duitsland. Ik had er al lang naar gezocht. Dank voor de goede service.
vr. groeten, Pien Grin


88) Jeannette Melis - 2011-02-04 20:41:08

Wat een goede service heb ik van u gekregen! Mijn bestelling van  onderdelen voor mijn S10 werden niet alleen de volgende dag bezorgd maar u heeft mij ook gebeld om te vragen of ik inderdaad de bestelling had ontvangen. Mijn spinnewiel gaat naar mijn dochter maar uw adres gaat ook zeker mee. Bedankt.
Vriendelijke groeten, Jeannette.

87) Carla. - maandag 31 januari 2011

Hans en Gerrie,

Ik voel mij een geluksvogel, Na mijn scheermolen vraag, had ik die via een tip al na twee dagen bij jullie gevonden. Engelen zijn er !!!

Groetjes Carla.

86) Daniëlle - 2011-01-28 19:44:48

Hans en Gerrie,

Helemaal blij ben ik met het LeClerc Gobelingetouwtje en Van-Rooij weefbankje. Het ziet er prima uit. Binnen de week was alles snel en professioneel afgehandeld.
Hartelijk dank en vriendelijke groeten.

Daniëlle, Amsterdam

85) Bibi Bär - 2011-01-18 18:22:26

Het was een verrassing om een serviceadres voor mijn Louet getouw kombo 40  te vinden. De bestelling van het kleine onderdeel werd snel en efficient afgehandeld. Binnen een week besteld en in huis! Veel dank voor de goede service.
Met vriendelijke groet, Bibi Bär

84) Annemarie - 2011-01-18 14:49:01

Hallo Hans en Gerrie,
Heel veel dank voor de snelle en correcte levering van de trapperverbinding van mijn spinnewiel. Ik kan weer fijn verder spinnen! Echte aanrader om onderdelen te bestellen. Normale prijzen en geen woekerverzend- en behandelingskosten. Chapeau en ik kom zeker terug als ik weer wat nodig heb. Hartelijke groet, Annemarie, Limburg

83) Ineke stel - 2011-01-18 14:45:01

Dag Gerrie en Hans,
Al heb ik het spinnenwiel -Louet S51- nog maar net, (sinds afgelopen zaterdag) het spinnen is volop genieten!!! Ook hartelijk dank voor de gastvrije, deskundige en gezellige ontvangst. Erg leuk om met andere klanten tegelijk bij jullie te zijn, zo steek je veel op!!! Ook Peter heeft genoten! Tot een volgende keer en onze hartelijke groeten,
Ineke en Peter.

82) Titia - zondag 16 januari 2011

Beste Hans en Gerrie,

Heel blij ben ik met de Ashford Country Spinner die ik gisteren bij jullie mocht afhalen. Wat is ze toch mooi! Dank voor de hartelijke ontvangst en jullie deskundige adviezen en tips. Ik vond het een heel gezellig samenzijn met jullie en jullie andere klanten. Op mijn (prille) weblog heb ik een linkje geplaatst.
Graag tot een volgende keer!
Vrolijke groeten van Titia Strikwerda uit Assen

81) Josina - 2011-01-14 19:11:39

Hoi Hans en Gerrie,

Per toeval kwam ik jullie site tegen, wat een geweldig iets. De midwinterwol, geweldig.
Het spinnenwiel welke je gerepareed hebt en het spinnenwiel die ik bij jullie heb gekocht. Geweldig. En nu is de kaardemolen binnen. Het kan niet beter. Alle lof, voor het advies, maar ook de gastvrijheid die jullie bieden.  Ga zo door.
Groetjes Josina

80) Maria - 2011-01-14 09:59:40

Hallo Hans en Gerrie

Bedankt voor de snelle levering van de kaardmolen Classic. Hij voldoet helemaal aan mijn eisen; ik hoef geen grote hoeveelheden wol meer te kaarden met de handborstels; dit gaat sneller en mooier. Nu kan ik de wol eerst wassen, kaarden en vervolgens met schone wol gaan spinnen.
En mocht ik weer iets nodig hebben dan klop ik bij jullie aan
Grin Groet Maria

79) Neeltje - woensdag 12 januari 2011

Hallo Hans en Gerrie,

Hartstikke badankt voor de vlotte levering van de diverse onderdelen voor mijn twee spinnewielen. De nieuwe leertjes en aanverwante zaken passen als een bus en beide spinnewielen zoeven geruisloos de mooiste draad in elkaar.
Met het in orde maken van deze twee spinnewielen is een begin gemaakt van mijn droom: spinvakanties organiseren naar ons huisje in Hongarije.
Dit voorjaar nemen de eerste twee spinnewielen mee en gaan daar op jacht naar fraaie schapenwol. Wie daar wil leren spinnen moet nog wel heel eventjes wachten totdat we zelf wat ruimer in onze tijd zitten. Wie nu al een huisje mét spinnewiel wil boeken kan terecht op www.unnepivad.eu.
En dit allemaal dankzij het enthousiasme van Hans en Gerrie.
Bedankt!

Neeltje


78) Theke Tienstra - 2011-01-10 08:58:13

Dag Hans en Gerrie,

Het was een verrassing dat alle drie de spinnewielen die we je eind december gebracht hadden afgelopen vrijdag al gereviseerd en zo mooi schoongemaakt waren. Ik ben vooral blij met mijn eigen Finse spinnewieltje van 35 jaar oud. Het is weer als nieuw en het voelt heel goed om er weer draad op te kunnen spinnen: .........het leven gaat óók gewoon door ....... Bedankt. Ook bedankt voor de ontvangst die middag in het (nu iets minder verre) Boven Pekela.

Groeten, Theke 

77) Heleen - 2011-01-09 11:16:16

Hallo Hans en Gerrie

Heel erg dank voor de snelle bezorging van een nieuwe snaar en trapperverbinding. Wat een paar nieuwe onderdelen al niet doen. Mijn louët loopt weer als een nieuw.
M.v.g.  Heleen

76) Ineke - 2011-01-08 16:03:18

Hallo Hans en Gerrie,
Had al jaren een oude Louet spinnewiel in de garage staan, maar niet iemand die hem op kon knappen (want een make-over had íe wel nodig!). Wat een feest om jullie tegen te komen in Haren en de week erop gelijk gebeld en mijn spinnewieltje gebracht. Na een klein foutje in het in elkaar zetten van de vlucht (deze maak je vast niet weer hé Hans? Grin ) heb ik nu een heerlijk spinnend wieltje. En wat is 'ie mooi! Ik ben erg blij met jullie!
Heel erg bedankt! Groeten, Ineke Werkhoven


75) Heidi - 2011-01-06 11:55:06

Hartelijk dank voor de toegezonden spullen jammer dat de houten sokkennaaldjes er niet waren maar misschien volgende keer beter!

Mvg Heidi

74) Joop - 2011-01-05 20:00:21

Ziet er zeer verzorgd uit, compliment van Zus en JopieGrin

73) Mijke Jonkman - woensdag 5 januari 2011

Wow! Wat een service! De snelle antwoorden op mijn mailtjes, de vriendelijkheid en de snelheid van leveren: chapeau!

Ik ga zeker even op mijn blogjes en mijn hyve linkjes plaatsen naar jullie bedrijf, want ik vind het super, zoals jullie dit doen!

En o, het ronde trapstokje past inderdaad op mijn S10 ;)

Vriendelijke groeten,
Mijke Jonkman

72) Annita - 2011-01-04 20:16:00

Hallo Hans en Gerrie,

Bedankt voor het goede advies en de snelle toezending van een nieuwe aandrijfsnaar voor het spinnewiel van onze zoon. Fijn dat jullie via het fotootje dat we hadden gemailed het spinnewiel konden ' identificeren' en wisten wat voor snaar we nodig hadden. Voor ons was het te ver om naar jullie toe te komen vanuit Zuid Holland.
Als we weer iets voor het spinnewiel nodig hebben zullen we dit zeker bij jullie bestellen.
vriendelijke groeten,
AnnitaGrin

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK