Kromski ‘Harp Forte’ inklapbaar hevelrietgetouw

met geïntegreerd scheerraam!


(Misschien wel het meest complete pakket en de beste prijs-kwaliteit verhouding momenteel verkrijgbaar. Kijk, lees en vergelijk!)

 

 Als je begint met weven zal je je op de ‘Harp’ de beginselen van het weven gemakkelijk eigen maken. Maar ook als je als ervaren weefster wilt kennismaken met de mogelijkheden van het hevelrietgetouw is de Kromski Harp Forte een uitstekende keuze!  Je kunt kiezen uit vier verschillende maten en voor een zeer bescheiden prijs ben je vervolgens in het bezit van een volledig basispakket bestaande uit:Een Harp Forte hevelrietgetouw met 

riet 30/10 (8 dent = 3 draden p/cm)  2 steeklatten  -  patroonlat (voor het opnemen van patroondraden)

hevelhaak  -  tafelklemmen  -  scheerraamoptie -  scheerraam pennen

scheerpen (voor het maken van een korte ketting)

De onderzijde van de Harp is tevens scheerraam (die hoef je dus niet apart aan te schaffen. Dat scheelt al gauw €75,00!). Apart verkrijgbaar is een onderstel en een draagtas waarin de ingeklapte Harp (gewoon mét het weefsel erop) gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is. Evenals alle andere accessoires zijn ook het onderstel en de draagtas zeer bescheiden geprijsd! De prachtig houtgedraaide Harp is vervaardigd uit Europees Elzenhout en heeft een coating van blanke lak.

Opties: 20, 40, 60 en 80cm (weefbreedte) - onderstel - draagtas - rieten (20/10, 30/10, 40/10, 50/10) - riethouders (om twee rieten te gebruiken voor meer complexe weefsels)

 

 

 

 

Prijzen

 

weefbreedte    Harp Forte      onderstel

20cm          €169          €69

40cm          €189          €80

60cm          €209          €89

80cm          €235          €99

 

 

 

 

LET OP! 

De rietmaten (fijnheid) zijn gebaseerd op de INCH maat ipv CM.  Standaard wordt meegeleverd het riet '8 dents per inch'. Dit is 31,4 per 10cm. Afgerond 30/10.

Ook leverbaar zijn:  20/10 (=19,6/10)  -  40/10 (=39,3/10)  -  50/10 (=47,2/10)

 

  

NIEUW!!   VARIABEL RIET  

Klik op de link voor alle info en prijzen  Weavers_choice.pdf

 
DEMO  EN INSTRUCTIE VIDEO'S      

Onze Amerikaanse collega, Tim Horchler, heeft een eigen YouTube kanaal met heel veel informatieve en leerzame instructievideo's. Zowel voor de Kromski getouwen als de Kromski spinnewielen. Hoewel ze uiteraard Engelstalig zijn, zijn in combinatie met de bijgesloten montagehandleiding goed te volgen. Voor de meer informatieve video's over het weven zelf is (enige) kennis van de Engelse taal wel handig. Klik hier voor het overzicht van de video's.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

 

naar boven / up           startpagina / home

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK