Gebruikte kaardmolen kopen? Let op!

Momenteel kunnen we nog maar zeer zelden gebruikte kaardmolens aanbieden. Voor een 30 jaar oude niet gereviseerde kaardmolen wordt bv op Marktplaats tot ver over de €200 betaald. En uiteraard met garantie tot aan de deur. Wij hebben hier al menige kaardmolen (en spinnewiel) in de werkplaats gehad die op MP was gekocht en waarbij vervolgens thuis bleek dat er nog al wat aan mankeerde. Helaas blijkt dat er bij kaardmolens een verhoogd risico geldt van 'goedkoop is duurkoop'. Meestal kun je alleen de buitenkant beoordelen en ligt de kat in de zak op de loer!

Bovenstaande is zeker niet bedoeld als verkooppraatje, maar wel als goedbedoelde waarschuwing. Uiteindelijk beslist de klant altijd zelf. Maar ga je voor een gebruikte, zorg dan dat je wéét wat je koopt en zorg altijd dat je 'expertise' meeneemt!

  

                    

 

 

naar startpagina / home

 

Let op: Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Bij prijsaanpassingen van de fabrikant zullen deze ook door ons worden aangepast en doorberekend. 

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK