SPINGROEP 'McBobbin'

 

De naam is samengesteld uit twee namen van onze schapen Mac(Mc)Gee en Bobby en 'bobbin' is Engels voor 'spoel' of 'klos'. Vandaar McBobbin.

Eén keer per maand, op een donderdag (meestal de 2e of 3e donderdag van de maand) is iedereen is welkom om in een ontspannen sfeer te komen spinnen, nieuwe ideeën op te doen, misschien elkaar wat te helpen en gewoon een beetje bij te praten. Dat alles bij een snorrende houtkachel als het koud is en lekker buiten als het  kan. Maar natuurlijk altijd onder het genot van een kopje koffie of thee. Gerrie is een ervaren spinster en is er om je eventueel wat bij te leren, je vragen te beantwoorden en om je van alles te vertellen over wol. Hans is meestal ook in de buurt om eventuele problemen met je spinnewiel te helpen oplossen.

 

Data spingroep 2019

altijd op de 2e of 3e donderdagmiddag (afhankelijk van onze overige activiteiten, zie onze agenda)

17 januari - 14 februari - 14 maart - 18 april - 16 mei - 13 juni

juli en augustus: géén spingroep

 

 

 

TIJD  Je bent op elk moment welkom tussen 13.30 en 16.30 uur.  Je komt wanneer (en blijft zolang) je zelf wilt.

KOSTEN  Je bijdrage in de kosten zijn €5,00 per keer (contant te voldoen).

SPINNEWIEL  Je spint in principe op je eigen spinnewiel. Mocht die even buiten gebruik zijn en/of gerepareerd moeten worden, dan kun je er wel even een van ons gebruiken.

GROEP    Je hoeft geen ervaren spinner te zijn, maar je moet al wel een draadje kunnen maken. Het is dus géén spin-lesgroep.

AANMELDEN  Je kunt je nog opgeven voor de spingroep door even een mailtje te sturen met je naam, adres en telefoonnummer. Een telefoontje is ook prima.

 

We hopen je gauw te ontmoeten en neem gerust een vriendin mee!  

Klik hier voor SPINLESSEN

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK