Wielen met karakter en ervaring op herhaling!

Het komt niet vaak voor, maar soms gebeurt het dat  klanten hun spinnewiel(en) bij ons inruilen. Bijvoorbeeld omdat men met de hobby stopt of dat er voor een ander wiel wordt gekozen. We kijken ze dan helemaal na, waarnodig vervangen we onderdelen en bieden ze dan, uiteraard met garantie, weer aan.

Natuurlijk, ze zijn gebruikt. Maar wij spreken liever van wielen met karakter die al aardig wat ervaring hebben opgedaan en die dan vervolgens weer in tiptop conditie op herhaling gaan! Als we iets hebben, dan worden ze hieronder aangeboden. Als je er vragen over hebt, dan kun je ons natuurlijk even bellen of mailen. En als je het wilt bestellen, dan graag dit bestelformulier invullen.

  

  

 


z.g.a.n. Kromski SONATA (van sept. 2017)  GERESERVEERD!

I.v.m. gezondheidsklachten is deze in nieuwstaat verkerende Sonata (met tas) teruggebracht. Hij is slechts een paar maanden gebuikt. Dus als je al op zoek was (of bent) naar een dubbeltraps, inklapbaar spinnewiel dan is dit wellicht een goede gelegenheid.

De nieuwprijs is €549.  Deze Sonata is, inclusief 1 jaar garantie, €425

Het spinnewiel kan worden opgestuurd, maar we geven er de voorkeur aan dat je hem komt ophalen.

Heb je nog vragen? bel of mail ons dan even.

 

 

 

 

 

Ashford TRADITIONAL (compleet met 3 spoelen en Lazy Kate)

Deze enkeltraps Traditional is 'gepokt en gemazeld' en draagt de sporen van de vele kilometers en uren die hij reeds achter de rug heeft. De cosmetische facelift heeft dan ook de nodige tijd gevergd. Spintechnisch gezien was er weinig aan de hand. Alles opnieuw gesmeerd en een nieuwe snaar erop en klaar! Nu staat hij weer helemaal gereed voor vele uren én meters spinplezier!

Momenteel kost hij in deze uitvoering nieuw rond de €500.  Deze kost inclusief 1 jaar garantie €195

Het spinnewiel  wordt NIET opgestuurd. Heb je nog vragen? bel of mail ons dan even.


 

 

 

 

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK