Wijziging openingstijden, assortiment en werkzaamheden 

 

Beste klanten, collega’s, werkrelaties en wolvrienden,  

 

Met ingang van het nieuwe jaar verandert er bij ons het nodige.

  • Met ingang van 1 januari 2018 gaan we een dagje extra dicht. Dit betekent dat we op maandag en dinsdag geen afspraken maken, geen telefoon en geen mail beantwoorden.
  • Daarnaast stoppen we met het repareren / revisiseren van gebruikte spinnewielen en kaardmolens, m.u.v. de bij ons aangeschafte en dus onder garantie vallende nieuwe spinnewielen en kaardmolens. Die blijven we uiteraard gewoon servicen.
  • Het assortiment onderdelen wordt verkleind
  • We gaan ons hoofdzakelijk richten op de promotie en verkoop van Kromski spinnewielen, weefgetouwen en Classic Carder kaardmolens
  • Het aantal wolevenementen waar we aan deelnemen wordt verminderd.

 

De redenen

Ten eerste zijn we geconfronteerd met een vrij ernstig hartprobleem bij Gerrie en ten tweede moet ík zo langzamerhand toegeven dat je op je 66ste  toch niet écht meer hetzelfde aan kan als op je 25ste. Deze voor ons nieuwe situatie maakt het noodzakelijk dat we, zowel privé als zakelijk, de bakens redelijk rigoureus moeten verzetten en een wat rustiger vaarwater moeten gaan opzoeken. Dat is zeker niet gemakkelijk en we doen dat ook niet van harte, maar het is wel hartstikke noodzakelijk.

Wat niet verandert is onze werkwijze en hoe wij onze klanten voorlichten en adviseren over de kwaliteitsproducten waar we met hart en ziel achter staan, alleen gaat dat vanaf 1 januari 2018 nu wel in een wat lagere versnelling. Oh ja, ook de Midwinterwol krijgt zeker nog een vervolg! En wát we blijven doen, zal met dezelfde inzet en drive gebeuren.

Jegens de grote kring van klanten, collega’s, werkrelaties en wolvrienden die we in de loop der jaren hebben opgebouwd  willen we niet volstaan met alleen de vermelding van de wijzigingen, maar vinden het wel zo netjes om ook enige uitleg te geven. Bij deze dus.

 

Met vriendelijke groet,

Hans & Gerrie

 

 

 


Onze website maakt gebruik van cookies. Deze helpen ons onze dienstverlening te verbeteren. Door het bezoeken van de overige pagina's geeft u aan hiermee akkoord te zijn. OK